A A A

WORK-SHOP "GESTIONAREA SITUAŢIILOR DE CRIZĂ ÎN CADRUL SISTEMULUI JUDECĂTORESC - REPREZENTAREA INSTITUŢIEI ÎN COMUNICAREA CU MASS-MEDIA"

20 Mai 2016 | 7

Joi, 19 mai 2016 la Institutul Național al Justiției s-a desfăşurat work-shop-ul cu tematica „Gestionarea situațiilor de criză în cadrul sistemului judecătoresc – reprezentarea instituției în comunicarea cu mass media”, organizat de Consiliul Superior al Magistraturii.

La work-shop au participat, Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii Victor Micu, membrii CSM, invitaţii speciali din România, Adrian Ursu, jurnalist-expert de la postul TV „Antena 3” şi Carmen Muşat, expert în comunicare al proiectului ATRECO, judecători și persoane responsabile de relaţii cu publicul şi mass media din judecătorii şi curţi de apel.

În cadrul atelierului de lucru, au fost discutate aspecte teoretice, cît şi practice ce ţin de comunicarea instituțională, modalitățile de colaborare cu jurnaliștii, metode de organizare la nivel instituțional cu privire la gestionarea situaţiilor de criză în comunicare etc.

Activitatea de instruire a fost organizată de către Institutul Național al Justiției și Curtea Supremă de Justiție, cu suportul Proiectului EU „Sporirea Eficienței Responsabilității și Transparenței Instanțelor Judecătorești în Moldova” (ATRECO).

Pentru mai mai multe informaţii, puteți accesa pagina web a Consiliului Superior al Magistraturii http://csm.md/noutati/2219-comunicat-de-presa-gestionarea-situatiilor-de-criza-in-cadrul-sistemului-judecatoresc-reprezentarea-institutiei-in-comunicarea-cu-mass-media.html

 

Serviciul Relaţii cu Publicul şi mass-media