A A A
În legătură cu prelungirea perioadei de testare experimentală a noului Program Integrat de Gestionare a Dosarelor pînă la 15 iunie 2019 și desemnării instanțelor judecătorești-pilot suplimentare în vederea testării Sistemului Informațional Judiciar, informația pe paginile web ale instanțelor judecătorești, care se extrage din Programul Integrat de Gestionare a Dosarelor poate fi reflectată incomplet sau cu unele devieri. Cerem scuze pentru inconveniențele create.

Proces simulat cu elevii "Liceului Teoretic I.Creanga Bălți"

10 Aprilie 2019 | 209

La data de 26 martie, 28-29 martie 2019 Curtea de Apel Bălți a fost gazda pentru  elevii cl.XII de la Liceul teoretic “I.Creangă “din mun. Bălți, unde exclusiv elevii au fost implicați în 3 procese simulate. Fiecare a avut rol de judecător, procuror,avocat și grefier, adaptat la nivelul de înțelegere , specific vîrstei, fiind echipați cu robe corespunzătoare.

Astfel, ei au avut posibilitatea de a cunoaște regulile de drept și un prilej de familiarizare cu incinta Curții de Apel , deasemenea și cu modul de desfășurare a unui proces.

Conducerea Curții de Apel Bălți salută asemenea manifestări şi susţine tendinţele elevilor de a căpăta noi abilităţi și  cunoştinţe .