A A A

Masa rotundă ”Procedura de examinare a cauzelor în ordine de apel și recurs. Dificultățile apărute în cadrul examinării cauzelor penale odată cu operarea modificărilor la Codul de procedură penală al RM”

06 Noiembrie 2023 | 48

        La data de 03 noiembrie 2023  în cadrul  Curții de Apel Bălți a fost organizată ședința de lucru cu genericul  Procedura de examinare a cauzelor în ordine de apel și recurs. Dificultățile apărute în cadrul examinării cauzelor penale odată cu operarea modificărilor la Codul de procedură penală al RM”, unde au participat Talpa Ion, Președinte al Curții de Apel Bălți, judecătorii Colegiului penal al CAB și Procurorii din procuraturile teritoriale  specializate din circumscripția de activitate a Curții de Apel Bălți.

        Au fost abordate subiecte de ordin comun: Procedura de examinare a cauzelor în ordine de apel și recurs, Dificultățile apărute în cadrul examinării cauzelor penale odată cu operarea modificărilor la Codul de procedură penală al RM, Stabilirea pedepsei complimentare în cadrul examinării cauzelor penale, Transmiterea actelor procesuale prin intermediul poștei electronice.

        În final, cei prezenți au apreciat productivitatea discuțiilor din cadrul întrevederii și au exprimat disponibilitatea colaborării în viitor, în vederea realizării obiectivului propus.